måndag 25 augusti 2014

Min söndag

Söndag betyder oftast lugn familjedag hos oss. I morse låg vi alla i vår säng enda till elva! Det sker typ aldrig, då barnen ofta är klarvakna och vill upp direkt de vaknar. Så vi steg upp och åt frukost i lugn och ro, chillade lite mer och sen bar det iväg mot stan. Först hämtade vi mat från Friends & burgers, tog med det till huset och åt där. Supergott är det ju, men väldigt dyrt för att vara burgare. Fast de gör ju förstås det mesta själva... 
När vi var mätta och belåtna for vi till Prisma, handlade mat och köpte en hel del målfärg. Nästa vecka börjar vi med att måla väggarna i de färger som de ska vara. 
På kvällen kilade vi över till svärföräldrarna, drack kaffe och åt (årets första!) blåbärspaj. Vi tog en tur via Fias och Mattis husbygge, och sen åkte hela gänget till vårt hus så de fick se det. Imorgon ska jag göra tråkiga saker som tvätta kläder, vika tvätt, plocka undan i köket, rensa golvet från leksaker, och om jag hinner ska jag börja packa undan tidningar och böcker, kläder, inredning och sånt som vi inte behöver på en månad framåt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar